RETOUREN


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour naar het adres van de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten hangen af van het land waaruit U verzend, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking te zijn. Indien dit niet het geval is, is de koper verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten en vindt er geen restitutie plaats. 

In geval van schade aan het artikel, verzoeken wij U ons per e-mail een foto van het probleem en/of defect te bezorgen nadat U het retourverzoek online heeft ingediend. Wij zullen binnen 5 werkdagen een terugbetaling uitvoeren via uw oorspronkelijke betaalmethode. 

Wij geven geen garantie op kapotte hengsels of accessoires die loslaten aan of op onze tassen.

RETOURNEREN
Alle adressen op het pakket worden niet geaccepteerd als retouradres. Geretourneerde pakketten zonder een geautoriseerd retouradres van de vertegenwoordigers van ons ondersteuningsteam worden niet terugbetaald.

RUILVERZOEKEN
Alle ruilverzoeken worden verwerkt als terugbetaling. Als U een artikel wilt ruilen, moet u de aankoop retourneren voor terugbetaling en een nieuwe bestelling plaatsen.

ANNULEER BESTELLING
Uw bestelling wordt volledig terugbetaald als U deze binnen 24 uur na aankoop annuleert. Dien een helpticket in via onze contactpagina als U besluit de bestelling te annuleren. Voor bestellingen die na 24 uur na aankoop maar vóór verzending worden geannuleerd, worden annuleringskosten van 15% in rekening gebracht.

Wij accepteren GEEN annuleringsverzoek als de bestelling al is verzonden.

Alle prijzen op onze website ibizaritals.com zijn vermeld in euro's. De vermelde prijzen zijn eindprijzen en zijn inclusief eventuele bezorgkosten en omzetbelasting ( BTW ) tegen het geldende wettelijke tarief.

Alle artikelen blijven, in voorkomend geval, onze eigendom tot de volledige betaling van de aankoopprijs.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via:
support@ibizarituals.com