ALGEMENE VOORWAARDEN


Wij willen jou graag informeren over onze gestelde algemene voorwaarden, die bepalen hoe wij jou aankopen verwerken en afrekenen. Onze ibizarituals.com website biedt "Ibiza Rituals Artikelen" te koop aan.

Contractvorming en levering van bestelde artikelen
1.1  Voor bestellingen die online op ibizarituals.com worden geplaatst, bieden wij meertalige facturen aan. Wanneer je Ibiza Rituals Artikelen bestelt, is jou contract met “Ibiza Rituals España”

1.2  Door op "Nu kopen" te klikken, plaats je een bindende bestelling voor de artikelen geplaatst in het winkelwagentje. Zodra je deze hebt geplaatst, sturen wij onmiddellijk een e-mailbevestiging van de bestelling. Dit bevestigt dat wij de bestelling hebben ontvangen, maar is nog geen aanvaarding. Een bindend contract komt tot stand wanneer de artikelen zijn betaald en verzonden.

1.3  Als je bij het afrekenen van de bestelling een order hebt geplaatst ontvang je een bestelbewijs. Deze maakt deel uit van het koopcontract. Je wordt bij het afrekenen geïnformeerd over het volledige te betalen bedrag voordat je de bestelling plaatst.

1.4  Je stemt in met de overdracht van vorderingen van verkoper tot betaling van de koopprijs aan derden, in het bijzonder aan “Ibiza Rituals España

1.5  In het geval dat een artikel dat je hebt besteld niet beschikbaar is, zullen wij jou dit zo snel mogelijk laten weten. Als de betaling al heeft plaatsgevonden zullen wij zonder onnodige vertraging het bedrag terugbetalen via je gekozen betaalmethode.

1.6  Wij aanvaarden geen risico om bestelde goederen elders te moeten inkopen. Wij zijn verplicht te leveren uit onze beschikbare voorraad en uit de voorraad die wij bij onze leveranciers hebben besteld. Wanneer leveringstermijnen worden uitgedrukt in werkdagen, betekent een werkdag alle dagen tussen maandag en vrijdag, maar geen feestdagen.

1.7  Wij zullen jou informeren over de verwachte levertijd op elke artikelpagina en onmiddellijk voordat u een “pre-order” plaatst. Er kan een aanbetaling worden gevraagd.

Wettelijk annuleringsrecht
Wanneer u een product van ibizarituals.com koopt, heeft u een wettelijk annuleringsrecht: het eerste dat u moet weten, is dat als u besluit goederen te retourneren, u het bij uw bestelling gevoegde retourlabel kunt gebruiken.

Informatie over het wettelijke annuleringsrecht
Je hebt het recht om je contract met ons binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren. Het annuleringstermijn verstrijkt 14 dagen vanaf de dag waarop je het laatste artikel in jouw bestelling in bezit krijgt.

Om het wettelijke annuleringsrecht uit te oefenen, moet je ons hiervan op de hoogte stellen door per mail contact met ons op te nemen. Om de annuleringsdeadline te halen, moet je ons tijdig mededelen voordat de annuleringsperiode is verstreken.

Wat gebeurt er nadat je ons hebt verteld dat je wilt annuleren?
Als je het contract op grond van het wettelijke annuleringsrecht annuleert, zullen wij jou ontvangen betalingen terugbetalen, zonder onnodige vertraging en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop wij op de hoogte zijn gebracht van jouw beslissing om te annuleren.

Wij zullen een dergelijke terugbetaling uitvoeren met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat de goederen zijn terugontvangen.

Artikelen behoren zonder onnodige vertraging worden geretourneerd, en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag van annulering. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Je bent alleen verplicht een eventuele waardevermindering van geretourneerde artikelen te vergoeden als de waardevermindering te wijten is aan een eventuele onjuiste omgang met het artikel of artikelen na een gedegen onderzoek naar hun staat, eigenschappen en functie.

Annuleringsformulier
Als je het contract wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail met de volgende vereiste informatie.

Onderwerp: Annulering / Voor het volgende artikel / De volgende artikelen:
-  Besteld op ( datum ) & ontvangen op ( datum )
-  Uw naam, volledig adres en contactgegevens
-  Datum van annulering
Het annuleringsrecht vervalt voortijdig voor overeenkomsten die wegens beschadiging en hygiënische redenen niet geschikt zijn voor retourzending.

Defect aan artikelen
Neem contact met ons op als een artikel dat je op onze website hebt gekocht een defect of een beschadiging vertoont. Niets in deze voorwaarden is van invloed op jouw wettelijke rechten.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met ons ondersteuningsteam via mail. 

Onze bedrijfsgegevens:
Algemeen email adres: support@ibizarituals.com
Customer Support Nederland
Oirschotsebaan 15A
5062 TE, Oisterwijk

Customer Support España
Carrer Toledo 25
3509, Finestrat 
ALACANT