VERZENDEN


Onze online shop biedt unieke modeartikelen van onafhankelijke ontwerpers. Ons team inspecteert elk artikel voordat het wordt verpakt om maximale klanttevredenheid te garanderen.


Als U niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt U deze eenvoudig retourneren en krijgt U uw geld terug. Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen.

BESTELPROCES
Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt U een bevestigingsmail met uw bestelgegevens. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u een Track & Trace-code waarmee U uw zending kunt volgen. Zorg ervoor dat het verzendadres correct is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die verloren gaan.

Indien U of uw buren niet thuis zijn, zal de vervoerder eventueel nog 2 maal proberen het pakket af te leveren. Houd er rekening mee dat we een afleveradres niet kunnen wijzigen nadat de bestelling is verzonden. We kunnen uw pakket niet opnieuw verzenden als het niet wordt opgehaald.

VERZENDKOSTEN
Voor bestellingen van meer dan €150,00 hebben we een gratis bezorgservice binnen Europese landen. Voor kleinere bestellingen bedragen de bezorgkosten €9,95.

VRAGEN / OPMERKINGEN
Heeft U vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via mail: support@ibizaritals.com of whatsapp: 0031 612 888 131.