WIE IS IBIZA RITUALS ?


Ibiza Rituals is opgericht door .... Yvonne van der Heijden.......Ibiza Rituals is ontstaan uit een passie naar Bohemian Tassen, vooral Bohemian tassen met frings, daar heb je er nooit genoeg van!💙

Normaliter ben ik altijd druk in eet en drinklokaal "Mazzeltoff" in Den Bosch, we zijn hier al 25 jaar gevestigd, maar vanwege de lockdown had ik tijd gekregen om mijn passie uit te werken en voila dan heb je ineens een online shop in Bohemian tassen, hoe gaaf!

Voor de inkoop heb ik wereldwijd contact met vele leveranciers , het is erg spannend om de focus buiten Nederland te leggen maar ook enorm leuk , ik ben altijd op zoek naar de mooiste Bohemian tassen en doe er alles aan om ze zo leuk, uniek en apart mogelijk binnen te krijgen...ik probeer ze zoveel mogelijk zelf te ontwerpen en dan ook nog voor een redelijke prijs te verkopen. Ik wil mijn klanten gewoon blij maken met leuke tassen!

Ibiza Rituals staat voor aparte unieke tassen van goede kwaliteit bijna alle tassen worden met de hand gemaakt, soms zie je dat, maar dat geeft de tassen juist de Bohemian looks en doet niets af aan de kwaliteit.

Ondertussen hebben gelukkig al héél wat klanten een tas gekocht en de reactie's maken me super blij, véél enthousiaste geluiden!

De tassen van Ibiza Rituals zijn gedeeltelijk ook te bewonderen bij eet en drinklokaal Mazzeltoff in Den Bosch dus mocht je in de buurt zijn....heb je een favoriete tas, geef het even door en ik zorg dat hij er is!

support@ibizarituals.com

0031612888131

Ik vind het erg leuk om contact te hebben met klanten en vind het fijn als ze contact met me op nemen voor advies of hulp bij vragen, dus schroom niet, stuur een appje of mail!

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn nieuwe collecties en geweldige aanbiedingen, MELD JE AAN! voor onze VIP-mailinglijst. Laat je inspireren via onze sociale kanalen Instagram & Facebook.

Hele dikke kus...Yvonne / Ibiza Rituals Team.