BETALINGEN


Het beschermen van uw privé gegevens heeft onze hoogste prioriteit. Persoonlijke en betalingsgegevens worden veilig bewaard. Alle bestellingen worden verzonden via een beveiligde internetverbinding en met behulp van een SSL-coderingstechnologie ( Secure Sockets Layer )

Wij behouden ons het recht om bepaalde betaalmethoden voor een bepaalde bestelling niet te accepteren en u naar andere betaalmethoden te verwijzen. Houd er rekening mee dat wij alleen betalingen accepteren van rekeningen binnen de Europese Unie.

Kosten die voortkomen uit eventuele buitenlandse geldtransacties zijn voor uw rekening. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL
iDEAL is een Nederlandse online betaalmethode waarmee consumenten via hun eigen bank kunnen direct en veilig kunnen betalen.

CREDITKAART
Een snelle, veilige en gemakkelijke betaalmethode via uw Mastercard, Maestro of Visa.

BANCONTACT & MISTER CASH
Betalingen via het Belgische Bancontact of Mister Cash gaan simpelweg veilig en snel.

PAYPAL
Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om ( ook internationaal ) geld over te maken naar webshops.

U heeft u alleen het e-mailadres van de ontvanger nodig. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal -rekening koppelen.

KLARNA
Je kiest voor de Klarna App -optie 'Betaal nu'. Als het de eerste keer is dat je met 'Betaal nu' bestelt, vul je je IBAN rekeningnummer in. Is het de tweede keer, dan is je aankoop binnen een paar seconden afgerond: geen pasjes of readers nodig.

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling klaar gemaakt voor verzending.