BOHO ACCESSOIRES


De Boho Stijl is terug en beter dan ooit. Iedereen lijkt tegenwoordig aangestoken te zijn met die relaxte, zorgeloze hippie-esthetiek. Hoe zorg je er voor dat je Boho Outfit zich onderscheidt van de rest? Met de juiste Bohomian accessoires natuurlijk.

Accessoires zijn belangrijke items. Zij zorgen ervoor dat een alledaags outfit opvalt, brengen veranderingen aan en dragen zorg voor een stijlvoller extra karakter. Ze zijn essentieel om je stijl een boost te geven. Als je accessoires aan je garderobe wilt toevoegen geven wij enkele tips welke artikelen perfect zijn voor je “Bohemian Look”

Handgemaakte Boheemse Tassen
Hoewel handgemaakte tassen aan de duurdere kant kunnen zijn, zijn zij niet weg te denken in de Boheemse culturele stijl. Tassen geven een gevoel van ontspanning, plezier en zijn onmisbaar.

Exotische Kettingen
Een klassieke gelaagde ketting, kettingen met bedels, schelpen en gevlochten materialen passen perfect in de bohemian stijl. Kettingen met een enkele exotische bedel zoals een munt, veer, haaientand, schelp of een ander versiersel zijn ontzettend mooi.  Het geeft je outfit extra diepte en het maakt jou een tikkeltje mysterieus.

Draag je ketting op een mooie, simpele trui of jurk en laat je ketting voor je spreken. Wanneer je varieert in lengte met dit soort kettingen, kun je verschillende kettingen bij elkaar dragen. Zo vertellen kettingen meer over jou en "je kleding stijl" zonder dat je dat hoeft uit te spreken.

Bij Ibiza Rituals vind je ook kettingen die een speciale symboliek hebben. Een goed voorbeeld hiervan is de ketting met als bedel een prayerbox, oftewel een gebedsdoosje of wenskistje. In dit doosje kun je een klein briefje doen met daarop een wens voor jezelf of iemand anders. Deze ketting kan met vrijwel elke outfit worden gecombineerd en past bij de algehele stijl.

Bohemian Armbanden
Maak je outfit compleet en shop armbandjes met bedels, schelpen, steentjes, kralen of veertjes. Combineer armbanden met elkaar en maak er een feestje van.

De arm cuff, ofwel de armmanchet of armlet, is een metalen buigbare armband die je om je bovenarm draagt. Breekt de lente- of zomerzon door en vraagt dit zonnetje om blote armen?  Klem deze armband om je blote bovenarm en je outfit krijgt meteen een bijzonder extraatje. De arm cuff is vanwege zijn buigzaamheid geschikt voor iedereen.

Kleurrijke Enkelbandjes
Een enkelbandje is een perfect sieraad dat met je mee gaat op strandvakantie. Je kunt je enkelbandje de hele dag dragen: naar het strand, tijdens een dagje shoppen, wanneer je uit eten gaat en natuurlijk als je ’s avonds met je blote voeten in het zand op het strand danst.

Op strandvakanties draag je vooral zomerse jurkjes, luchtige shorts of natuurlijk je bikini. Meestal zijn je benen en enkels dus bloot en waarom zou je ze niet wat extra versiering geven in de vorm van een bohemian enkelbandje? Je kunt simpelere enkelbandjes ook combineren. Zo hoef je niet te kiezen tussen alle mooie enkelbandjes en draag je ze samen.

Enkelbandjes en schoenen
Je kunt je enkelbandje heel gemakkelijk combineren met je favoriete schoenen. Het beste combineer je een enkelbandje met zomerse sandaaltjes en slippers. Vooral enkelbandjes met schelpjes, kralen, bedels en andere versieringen komen met beste tot hun recht als je ze draagt met sandaaltjes waarbij je je blote enkels goed ziet.

Maar ook met sneakers en lage enkellaarsjes kun je je enkelbandje dragen. Bij deze schoenen rust je enkelbandje nonchalant op de rand van je schoen. Dit geeft je enkels een onverwacht extraatje.

Mysterieuze hoeden
Geen enkele kledinglijst met bohemian -accessoires zou compleet zijn zonder een goede hoed.  Weet je niet zeker hoe je het moet stylen? Draag eens een hoed met een lange, zwierige rok of zelfs een mooie spijkerbroek. Een hoed kan zowel overdag als ’s avonds worden gedragen en is essentieel voor elke vrouw dat bohemien -accessoires wilt aankopen.

Eigenzinnige oorbellen
Bij de bohemian stijl draait het allemaal om het dragen van unieke en zorgeloze accessoires en oorbellen zijn daar het perfecte voorbeeld van! Iedere vrouw is weg van oorbellen. En terecht, want zonder oorbellen is je outfit simpelweg niet af.

Draag je een basis outfit, maar zoek je naar een accessoires die jouw outfit interessanter maakt? Met grote en kleurrijke oorbellen zit je altijd goed. Wanneer je een uitgesproken outfit draagt, kun je je stijl nog meer benadrukken door opvallende trendy oorbellen te dragen.

Zonnebrillen uit de jaren 60
Er is niets beters dan een stralende, mooie lentedag - tenzij je natuurlijk je zonnebril vergeet. Een zonnebril beschermt niet alleen je ogen tegen de felle zon, maar maakt je ook stijlvol.

Het mooie van deze stijl is dat een bril de “vibes van de jaren 60” uitstraalt, precies toen de hippiebeweging populair werd. Ze zijn ook prachtig ontworpen en zullen zeker wat kleur en plezier aan je outfit toevoegen.


laat een reactie achter


Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd