BOHEMIAN TASSEN


Waar je ook naartoe gaat, zonder tas ga je niet naar buiten. Bij Ibiza Rituals, shop je tassen die jouw dag altijd een flinke dosis zon geven. Onze Bohemian handgemaakte tassen brengen met hun schelpjes, kralen, exotische dessins en kwastjes een flirterig bohemian gevoel naar jouw outfit, waar je vandaag ook naartoe gaat.

De tassen uit ons assortiment worden gekenmerkt door een juiste keus in materialen en goed vakmanschap, een betrouwbaar product voor dagelijks en vele jaren gebruik. T
assen zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, materialen en vormen, van minimalistisch tot extravagant.

Welk model je uiteindelijk kiest, hangt af van jouw persoonlijke smaak en doel. Investeren in een hoogwaardige tas is de moeite waard: mooie accessoires kunnen zelfs een eenvoudig uiterlijk upgraden.

Tassen zijn veel meer dan alleen functionele accessoires in het dagelijks leven - zij vertegenwoordigen uw individuele stijl! Of het nu gaat om tijdloze tassen of trendy seizoensfavorieten, tassen voor vrouwen maken indruk met een hoge functionaliteit en een even hoge stijlfactor.

Je persoonlijke en unieke stijl zal zeker gewaardeerd gaan worden.
Voor iedere gelegenheid zou elke vrouw één tas moeten hebben voor werk, in haar vrije tijd en voor alle feestelijkheden. Een vrouw kan er niet genoeg van hebben! Bohemian tassen zien er vaak bijzonder casual uit en maken ze geschikt voor alle soorten vrijetijdsactiviteiten. 

Tijdens een feestje berg je je telefoon en make-up op in een mooie Crossbody Clutch met studs en dierenprint. Zo’n sprankelende tas geeft jouw outfit een feestelijk extraatje. Tijdens een dag shoppen draag je een Crossbody Bag of een Shopper. 

Een Crossbody Bag is groot genoeg voor je portemonnee, telefoon en een flesje water én je houdt heel comfortabel je handen vrij. Tassen met korte hengsels kunnen zowel in de elleboog als in de hand en tassen met een langer hengsel kunnen over de schouder worden gedragen.  

Wat zijn jouw favoriete Bohemien tassen?
Heb je deze al? Geeft ons een tip en laat hier je reactie achter.

Wij horen graag van je.


1 commentaar


 • Sandra de Keijzer

  Voor Moederdag een prachtige tas gekocht voor mezelf. Nog moeilijk om een keuze te maken want ze zijn stuk voor stuk prachtig.
  De tas werd met een paar dagen keurig ingepakt bezorgd. In het echt is hij nog mooier. Ik ben er heel blij mee en krijg veel complimenten.
  Vanwege Moederdag korting verviel bij mijn bestelling de gratis verzendkosten. Maar die zijn netjes terug gestort op mijn rekening.
  Wat een goede service! Heel klantvriendelijk.
  Dankjewel voor de mooie tas en de prima service!!


laat een reactie achter


Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd