RETOURNEREN


Je aankoop kan binnen 14 dagen vanaf de leverdatum worden geretourneerd.

Al onze tassen zijn met zorg, handgemaakt en hierdoor uniek per item!

Het kan zijn dat de kleurstellingen of applicatie verschillen van de foto's op de website.  

Retouradres goederen>

 

Ibiza Rituals

Lunersingel 45

5245 CA Rosmalen

Nederland

Telefoon 0031612888131

support@ibizarituals.com

 

artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking te zijn. Als dit niet het geval is, is de koper verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten en vindt er geen restitutie plaats. De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

In geval van beschadiging van het artikel, gelieve ons een foto per e-mail te bezorgen van het probleem en/of defect na het online indienen van het retouraanvraag. Wij zullen binnen 5 werkbare dagen een terugbetaling uitvoeren via uw oorspronkelijke betaalmethode.

VRIENDELIJKE HERINNERING
Alle adressen op het pakket worden niet goedgekeurd als retouradres. Geretourneerde pakketten zonder een geautoriseerd retouradres van de vertegenwoordigers van ons supportteam worden niet terugbetaald.

OMRUILVERZOEKEN
Alle omruilverzoeken worden verwerkt als restitutie. Als je een artikel wilt ruilen, moet je de aankoop retourneren voor terugbetaling en een nieuwe bestelling plaatsen.

ANNULEREN BESTELLING
Je bestelling wordt volledig terugbetaald als deze binnen 24 uur na aankoop wordt geannuleerd. Dien een hulpticket in via onze contactpagina als je besluit de bestelling te annuleren. Voor bestellingen die na 24 uur na aankoop maar vóór verzending worden geannuleerd, worden annuleringskosten van 15% in rekening gebracht.

Wij accepteren GEEN annuleringsverzoek als de bestelling al is verzonden.

Alle prijzen op onze website ibizarituals.com zijn vermeld in Euro's. De vermelde prijzen zijn eindprijzen en inclusief eventuele van toepassing zijnde bezorgkosten en omzetbelasting ( BTW ) tegen het geldende wettelijke tarief.

Bezorgen binnen Nederland en Belgié is gratis, andere Europese landen vragen wij een kleine vergoeding

Afgeprijsde artikelen kunnen worden omgeruild!

Alle artikelen blijven ons eigendom, in voorkomend geval, tot volledige betaling van de koopprijs.

VRAGEN & OPMERKINGEN
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail: support@ibizarituals.com