Versandvertrag

VERZENDEN


Onze online shop biedt unieke modeartikelen aan van onafhankelijke ontwerpers. Ons team inspecteert elk artikel voordat het wordt verpakt om de maximale klanttevredenheid te garanderen.

Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kunt je deze gemakkelijk retourneren en je geld terugkrijgen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om aan jouw verzoek te voldoen.

BESTELPROCES
Nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met je bestelgegevens. Zodra we je bestelling hebben verzonden, ontvang je een Track & Trace code om je verzending te volgen. Zorg ervoor dat het verzendadres correct is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die verloren zijn geraakt.

Ben jij of je buren niet thuis, dan zal de vervoerder als alternatief nog 2 keer proberen om het pakket af te leveren. Houd er rekening mee dat wij een afleveradres niet kunnen wijzigen nadat de bestelling is verzonden. Wij kunnen je pakket niet opnieuw verzenden als deze niet wordt opgehaald.

VERZENDTARIEVEN
Verzenden is gratis, retouren voor rekening van klant.

VRAGEN & OPMERKINGEN
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail: support@ibizarituals.com

 

Ibiza Rituals

Lunersingel 45

5245 CA Rosmalen

0031-612888131